Wreck-It Ralph – 2012 – Wreck My Ass!


Trebuie sa admit ca nu am văzut dintre cele 5 nominalizări (animații) la Oscar decât Brave… și impresia mea nu a fost prea favorabila (Fantastic Mr. Fox în 2009, Tangled…de acum doi ani au fost excelente, How to Train Your Dragon si  Puss’n Boots din 2010 au „spart avioane”). Nu am prea mari asteptari de la Frankenweenie( nu cred ca Tim Burton va mai face un Nightmare Before Christmas…) și Paranorman – sunt deocamdată proiecte “secrete”… mai degrabă voi vedea The Pirates! Band of Misfits ( de la studioul care a produs „meseriașul” Wallace & Gromit: The Curse of the Were-Rabbit. 

Despre Wreck-It-Ralph? E apărut cam târziu… și-a ratat publicul ținta cu vreo 25 de ani… cei care (mai) țin minte personajele 2D din vechile jocuri au intre 45-50 de ani, copii lor au trecut de vârsta Toy Story, iar amestecul eclectic de împrumuturi( Starship Trooper , Tron si Wacky Races) te face sa zâmbești cu îngăduința. Poantele sunt „inegale” (cred ca s-a lucrat în echipa … cred ca  producătorii au vrut sa acopere toate grupele de vârstă!) . Fazele „sentimentale” nu se ridica la nivelul din Wall-e sau Cars iar gagurile sunt departe de Incredibles sau Finding Nemo.

Cea mai buna „găselniță” a fost trecerea printre cele doua lumi – realitatea sălii de jocuri și  fabuloasa lume 3D a jocurilor 2D (sic!).

Nota 7/10*

Update – am primit de la kinder comandă pentru a doua vizionare  – înseamnă ca nu-i atât de rău… Voi reevalua!

Anunțuri
Acest articol a fost publicat în Action, Adventure, Animation, cartoons & anime, Awards, TV, Shows, Sport, Etc..., Childhood memories, Fantasy, PIXAR și etichetat , , , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s