Overheard – 2009 – Wall Street Sucks!!!


Am promis acum o săptămâna ca voi reveni cu un review la noua serie a cuplului scenarist/regizor Alan Mak & Felix Chong (un crime/thriller  aprobat cu greu de suspicioasa cenzura chineza)

Filmul descrie o operațiune secreta de supraveghere a pieței de capital din Hong Kong – trei polițiști (jucați de Lau Ching-Wan, Daniel Wu, Louis Koo), ajung într-o mare încurcătură atunci când se decid sa folosească informațiile  obținute în urma supravegherii… fiecare avea motivul sau (probleme financiare, sentimentale sau de sănătate ..) – Băieții intra pe piața de capital, operațiunea este considerata suspecta de către autoritatea de supraveghere a bursei și băieții pierd tot. Ce începe prost se termina si mai prost! Cei trei amici au intrat la mijloc – pe de o parte mafia pe de alta parte afacerile interne… Stop! Ceea ce urma sa se transforme într un B-movie made în HK se transforma într-un thriller tensionat, cei trei polițiști „corupți” devin din manipulatori manipulați (și în cele din urma simpatici… pe măsura ce problemele cu care se confrunta ii depășesc total). Filmului nu-i lipsesc momentele romantice sau comice, iar sfârșitul i-ar face invidioși pe cei mai tari regizori ai momentului.

Nu ma apuc sa povestesc toată acțiunea – va las vouă plăcerea vizionarii… voi reveni cu partea a doua.

Nota 8/10*

 

PS – Vedeți originalul pana nu apare remake-ul american!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Action, Asian, Awards, TV, Shows, Sport, Etc..., Crime, Drama. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s