Veronica Mars – (Rob Thomas 2014) – Legally Blonde… Again


 – You were issued a Private Investigator’s license for your 18th birthday? What do you think that says about a person?

– A teenaged private eye. Trust me. I know how dumb that sounds.

veronica-mars-posterQED – asa se face drumul de la un serial pentru adolescenți la un film „din liga mare” (chiar dacă e un low budget… finanțat integral de fani printr-o subscripție pe internet!). Situat undeva-cumva printre  „I know what you did last summer” , „Nancy Drew” si „Legaly Blonde” excelează prin dialoguri deștepte, gaguri originale (college humor…)  și ce-i mai important… de mister. Uitasem să zic… nu am văzut serialul original și habar nu aveam cine-i VM, așa că am fost un spectator „virgin” și deschis la toate (mă rog… la ce am înțeles).

veronica-mars-movie-2O crimă (sau accident?!) – o cântăreață este găsită moartă în cadă – se pare electrocutată cu un foehn. Principalul suspect este Logan (Jason Dohring), acum militar de carieră și un pasager boy-friend al lui VM. VM are în față posibilitatea de a lucra pentru cea mai tare firma de avocatura din New York. Viitorul este roz… Veronica (Kristen Bell) urmează să-și cunoască viitorii socri – părintii lui Stosh “Piz” Piznarski (Chris Lowell), dar… aici s-ar fi încheiat totul.

Guys-of-VMAflată în ultimul weekend în Neptune, Veronica participă la reuniunea de 10 ani de la absolvire și (previzibil și normal…) își face timp pentru a investiga o posibilă legătură dintre moartea lui Bonnie DeVille și misteriosul accident al colegei sale Susan Knight – dispărută pe mare după o petrecere pe un iaht. Ajunge… acum începe povestea cu adevărat – se vădește că liniștitul Neptune este un cuibușor de corupție, violență, ipocrizie, șantaj, manipulare și pericol – exact ingredientele de baza ale unui „noir”.

Verdict – 7/10* ( onest, clișeiștic, agreabil, credibil și comestibil – exact acel interval de 90 de minute necesare unei destinderi fără pretenții… nu vă așteptați să fie vreun Chinatown!)

Reclame
Acest articol a fost publicat în Action, Adventure, Comedy, Crime, Exploitation, Noir, Romance, Thriller. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s