Uncertainty – 2009 – Scott McGehee


„Every choice has a consequence…”

posterCe ar fi dacă în mod ironic ne-am ghida alegerile dând cu banu’ ?! nici o problemă… mulţi fac asta, dar pentru cuplul New York- ez Bobby (Joseph Gordon-Levitt) şi Kate (Lynn Collins) alegerea se va transforma într-un coșmar în care cei doi trăiesc (sau nu ?!) cea mai inconfortabilă experienţă. În loc să meargă la o reuniune liniştită de familie, reversul monedei îi transferă într-un carusel periculos şi criminal ce se întâmplă pe străzile din New York. Găsind un telefon pe bancheta unui taxi, Bobby descoperă că acel mobil conţine informaţii codificate rîvnite de tot felul de mafioţi neprecizaţi (traficanţi de droguri, arme, spioni?!). OK până aici –  avem o grămadă de material pentru a reuşi un film bun, dar genul de film „balansoar” eşuează lamentabil în plictisul generat de  lipsa de interes, „chimia” aproximativă a celor doi eroi şi lungimea chinuitoare ce m-a făcut să mă uit chiorâş la fonfleurile implauzibile efectuate de scenarişti.

still-of-joseph-gordon-levitt-and-lynn-collins-in-uncertainty-(2009)-large-pictureVerdict 6 –  deși sunt fan definitiv şi necondiţionat al lui Gordon Levitt nu mă feresc să dau cu paru’… mai ales că în acelaşi an a jucat în favoritul meu (500) Days of Summer! Morala… trebuie să mă mai feresc de filme care se joacă cu timpul – nu e cazul pentru Looper sau Inception.  Heisenberg… săracul nu are nici o legătură!

Reclame
Acest articol a fost publicat în Action, Adventure, Bad Film, Crime, Experimental, Fantasy, Mistery și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s