X-Men: Days of Future Past – Bryan Singer – 2014


The past: a new and uncertain world. A world of endless possibilities and infinite outcomes. Countless choices define our fate: each choice, each moment, a moment in the ripple of time. Enough ripple, and you change the tide… for the future is never truly set.
x-men-days-of-future-past-2014-wallpaper-movie-04Cu mândrie proletară și cu mâna tremurând de emoție raportez! Am „bifat” X-Men, viitorul e salvat, mutanții au suferit pierderi grele, dar trecutul a fost schimbat, somn ușor națiune, apocalipsa a fost amânată!
10341602-669137606456906-4883483579258923280-nMarvel lovește din nou : după decentul Captain America: The Winter Soldier, a venit (părerea mea… hic!) mediocrul The Amazing Spider-Man 2 și mega surpriza plăcută Guardians of the Galaxy, pentru a închide anul cu X-Men: Days of Future Past. Să precizez… nu sunt un fan al genului hero-fantasy sau degrabă cetitor de comics, dar nu mă dau la o parte când e vorba de distracție si descifrat postmoderne mitologii pentru cei mici.
x-men-days-of-future-past-cerebro-1024x640Generos cu personajele, risipitorul Bryan Singer re-asamblează al său dream-team de super eroi, evident cu un super cast: James McAvoy, Michael Fassbender, Patrick Stewart, Ian McKellen Jennifer Lawrence, Anna Paquin si inevitabilul „badass”Hugh Jackman! Magneto si profesorul X sunt regăsiți in trecut de Wolverine si iese o trosneală pe cinste in anii ’70 ! Twistul estetic de 40 de ani e perfect realizat, credibil și satisfăcător.future-sentinel-x-men-days-of-future-past
Verdict 7/10 * scene fabuloase,  CGI si coregrafii perfecte se îngemănează cu un material mereu generos: lupta dintre bine și rău a avut din totdeauna fani necondiționați, dar calamitatea potențială  și magnitudinea dramatismului ar fi suportat și caractere mai inteligent construite – ar fi cam singurul lucru pe care l-as reproșa… dar din moment ce Christopher Nolan era ocupat cu altceva (Interstellar?!), mă mulțumesc și cu puțin. „Tragerile la temă” inerente si ingrata misiune a distribuirii celor 12 magnifici in hălci satisfăcătoare nu afectează deloc fluiditatea povestii. Proporția de pesimism și hilar, de platitudine și „awesomeness” e bine dozată… trebuie doar să crezi pentru două ore că legile fizicii sunt nu doar relative ci și suspendate! Noapte buna!
Reclame
Acest articol a fost publicat în Action, Adventure, Comics, Dystopia, Exploitation, Fantasy, Guilty Pleasures, Revenge, Sci - fi, Thriller și etichetat , , , , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s