Wild Tales – 2014 – Damián Szifrón ( Pedro Almodóvar proudly presents… „Six People On The Verge Of A Nervous Breakdown”)


 “If poison reaches its expiration date, does that mean that it is more or less effective?”
Wild-Tales-poster
Lucky guess… again! Nu aveam nici o așteptare, eram nehotărât și neîncrezător. Dupa vreo doua ore si jumătate eram knock-out – văzusem unul din cele mai bune filme din 2014… Anecdote simple, oameni reali, satira, dramatism, suspans sunt egal distribuite in cele 6 povesti „sălbatice”. 6 oameni simpli în situații extreme, șocați de turnura neașteptata a vieții, sufocați de indignare, trădați, sau amenințați, își cauta calea spre răzbunare,  într-o societate cinica, minata de venalitate, lăcomie, corupție … wildatales_3249066bTehnic perfect, jucat impecabil, tensionat și dezlanțuit când trebuie, nu plictisește, nu enervează si nici nu crează nevoia de legătură logica sau stilistica intre istoriile antologate.
8029520141113011129Verdict 9/10* Influente, omagii, trimiteri discrete și un teanc de arome Hitchcock, Almodovar, Spielberg sau Kusturica. Pur și simplu o orgie rafinata, o biciuire a simțurilor cu o serie de coincidente bizare și sinistre. Daca primele povesti sunt rizibile si greu de înghițit, cele din final sunt extaziante! wild
Orgie post-kafkiana!
Nici o asemănare cu incidentul Germanwings!
Video | Acest articol a fost publicat în ArtHouse, Comedy, Crime, Drama și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s